Message
<< Tilbake til bokoversikt
Se med kamera

Se med kamera

ISBN: 978-82-93206-04-0

Bedre bilder? SE MED KAMERA er en bok for entusiasten som er levende opptatt av gode bilder, og er villig til å lære det som skal til for å bli bedre fotograf, men også for nybegynneren som ikke er redd for å lære av sine feil.

Pris kr. 398

Kjøp
Det er også en bok for nybegynneren som ikke er redd for å lære av sine feil, og for den mer erfarne som vil lære mer om teknikk. SE MED KAMERA egner seg både for selvstudium og som håndbok i fotografi slik vi kjenner det i det 21. århundre. Selv om boken tar utgangspunkt i dagens digitale fotovirkelighet, er det hele tiden målet om å ta bedre bilder og presentere bildene på beste måte, som ligger under. Teknikken er bare et middel for å nå dette målet, det handler først og fremst om å lære å se, og bruke teknikken som virkemiddel til å vise det vi ser for omverdenen.

Hvordan bli en bedre fotograf? Alle kan bli en god fotograf, men vi må lære å se motiver, fortelle med bilder og beherske teknikken. I SE MED KAMERA gir Toralf Sandåker leseren en praktisk forståelse av fotografiets virkemidler og konkret kunnskap til å ta kontroll over resultatet.

 


Forfatter: Toralf Sandåker

 


24,5x22,6,
320 sider,
kr. 398